Referenties

Wij hebben Ediënne benaderd en heeft met ons een intakegesprek gedaan, wat sowieso al erg leuk was om te doen.
Daarbij heeft Ediënne een goede kijk op wat wij leuk en belangrijk vonden en kwam met leuke ideeën en oplossingen.
Met de nodige stalen en kleuren en kaarten die ze bij had, konden wij heel goed aangeven wat we mooi vonden en of Arie en ik een beetje dezelfde style hadden.
Daarbij heeft ze samen met ons gekeken hoe de indeling was en ideeën aangegeven om het veranderen zodat er meer ruimte ontstaat.
Ze heeft goed advies gegeven qua vloer, kleuren materialen.
Wij waren zeer enthousiast over de tekening/pakket die ze voor ons gemaakt heeft, inclusief kleur stalen, stof stalen voor soort materialen we kunnen gebruiken, ideeën voor meubeltjes, lampen enz.
Het totale plaatje zodat wij met deze tekening goed aan de slag konden gaan.
Inmiddels hebben we de woonkamer geschilderd en een nieuwe pvc vloer laten leggen door Ikomo.
Met het resultaat zijn wij erg blij mee, mooie vloer, goede kwaliteit, netjes en snel gelegd.
We zijn nog niet helemaal klaar, maar nu al dik tevreden.
Dank je wel Ediënne voor je goed en fijn advies.

Liesbeth

Wij hebben de samenwerking met Ediënne als zeer positief ervaren. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi plan gemaakt. Een plan dat verrassend en creatief is en wat wij zelf nooit hadden kunnen/durven maken. Tijdens de uitvoering hebben we nog meerdere keren haar expertise gevraagd. Ze reageerde altijd snel. Ook de partijen die via haar stoffering hebben geleverd waren deskundig en kwamen hun afspraken na.

Wij zijn uitermate blij met het resultaat en genieten er iedere dag van.

Rita de Goey

Ruim een jaar voordat we begonnen met de geplande verbouwing, namen wij al contact op met Ediënne van Ikomo. En wat een prettig en helder gesprek was dat. Onze ideeën, haar visie, haar verhelderde blik, vernieuwde kijk, bij elkaar is het een prachtig  resultaat geworden. Dankjewel Ikomo.

Harriette

Jaren geleden hebben we ons huis uitgebouwd, met een ruime leef/eetkeuken, erker en vergroting van de woonkamer. We hebben in de loop der jaren verschillende opstellingen geprobeerd om het functioneel in te richten echter konden de juiste indeling maar niet vinden. Via kennissen zijn we in contact gekomen met Ediënne voor een kleur en inrichting advies. Reeds bij haar eerste schetsontwerpen werden we al enthousiast en vonden we dat ze onze wensen goed vertaald had. We hebben dan ook letterlijk bijna alles gerealiseerd wat ze ons geadviseerd heeft en genieten elke dag van ons fantastische interieur. We hebben nu verschillende zitjes in ons huis waar we gezellig kunnen lezen, kletsen of TV kijken. Ediënne bedankt voor je geweldig advies.

Een afspraak met Ediënne gemaakt voor interieur advies, omdat wij zelf verschilden van smaak qua kleuren en inrichting. Ediënne heeft onze wensen en gedachten aangehoord en vrij snel daarna met hele leuke voorstellen gekomen waar we ons beide in konden vinden. Heel knap Ediënne! De voorstellen zijn professioneel uitgewerkt in 2D en 3D en een uitgebreide kleuren en materialenstaat gemaakt. Ook vele voorstellen voor inrichting en verlichting, wat de keuze voor ons echt geholpen heeft. De puzzelstukjes zijn mooi in elkaar gevallen. Op papier is het klaar en we zijn heel blij met het eindresultaat en binnenkort gaan we zelf aan de slag met de uitvoering. Ediënne nogmaals dank en complimenten!

J.

Al meteen bij ons eerste contact voelden we ons begrepen in onze wensen en ideeën. Ediënne voelde meteen aan wat we mooi vonden, kwam met verrassende suggesties en zo kwamen we gezamenlijk in snel en goed overleg tot een fantastisch ontwerp.

Bij  uitvoering van het ontwerp mochten we gebruik maken van de accuraat werkende vakmensen die vaak voor Ediënne en Patrick werkzaam zijn. We hebben hen ervaren als vriendelijke, meedenkende harde werkers. Dankzij de coördinatie van Patrick en Ediënne konden wij al snel ons prachtig verbouwde appartement betrekken.

Dank jullie wel Ediënne en Patrick, alles werkt uitstekend.

Wij kunnen Ikomo bij iedereen die iets moois en goeds wil zeer van harte aanbevelen.

Martien en Marleen

Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik met jouw inbreng ben. Zo’n geweldige inspiratie waar wij nu mee vooruit kunnen. Ben momenteel nergens anders meer mee bezig dan andere mensen laten zien wat we hopen te krijgen.

Harriëtte

Na het intake gesprek met Ediënne waren we erg benieuwd. Toen ze het ontwerp liet zien was het gelijk vertrouwd en precies de sfeer die wij voor ogen hadden. Ook de verbinding tussen de bijkeuken, hal en woonkamer was wat wij bedoelde en zelf niet voor elkaar kregen. Ediënne had dus goed geluisterd en snapte wat wij wilde bereiken. Nu de uitvoering nog, dat doen we zelf. Echt een aanrader!

Jacqueline

Wat een fijn bedrijf. Ediënne neemt de tijd en heeft er een goede kijk op. Super blij met mijn nieuwe raamdecoratie. Wat is het mooi geworden.

Mira

Ediënne luisterde goed naar onze wensen en ideeën. De samenwerking verliep goed en heeft geleid tot een mooi plan, dat zeer professioneel is uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat.

Hadeline

Van ontwerp (indeling en kleurkeuze) tot aan maken en monteren wordt er meegedacht en gezocht naar de beste en mooiste oplossing voor jouw wens. Ediënne heeft een mooi en verrassend ontwerp gemaakt waarin onze wensen waren verwerkt. Ze verraste ons met de kleurkeuze. Vervolgens is het vakkundig ingemeten en gemaakt door Patrick en Johan. Eenmaal gereed zijn alle meubelstukken vakkundig gemonteerd door Peter en Rob. Van idee tot realisatie is het soepel verlopen en zijn we verrast met prachtig meubelmaatwerk waarin onze wensen perfect zijn samengebracht. We raden IKOMO dan ook zeker aan!

Patrick en Mijke

Voor de inrichting van ons nieuwe appartement hadden we hard professionele hulp nodig, zo strak en recht was de architectuur ervan. Ediënne van Bommel nam eerst alle tijd voor een goed gesprek; waarna ze terugkwam met een aantal voorstellen. Onvoorstelbaar zo goed als zij had geluisterd naar onze talrijke wensen. Ze had deze wensen vertaald in een mooie indeling en mooie vormen voor ons; het was niet haar invulling, maar haar creativiteit naar ons. Dat proces herhaalde zich tot een goede en heel persoonlijke oplossing was bereikt, uitgewerkt in duidelijke tekeningen en kleurvoorstellen. Nooit was het lang wachten; steeds kwamen de uitwerkingen verrassend snel. Door Patrick en Rob werden de  ontwerpen uitgevoerd, zo nauwkeurig en van  zo’n kwaliteit als je eigenlijk nergens ziet. Het hele proces verliep aangenaam en er was een klik. Het resultaat buitengewoon. Een verademing zoiets mee te maken.

Jan en Ine

We bevelen Ikomo zeker aan. We zijn professioneel geholpen. Zeer goede kwaliteit en mooie spullen. We zijn erg blij met het resultaat. Ik zou hier zeker terug gaan.

Franka

We hebben de samenwerking met Ikomo als erg prettig ervaren. Ediënne denkt echt mee, komt met verrassende voorstellen, fijne sparringspartner, en reageert snel. De oplevering is ook echt super gedaan door Patrick en Rob, professioneel en snel, en denken echt mee om de laatste zaken ook echt goed af te ronden. We zijn heel erg tevreden met  het resultaat! Aanrader!

Jarno

Fantastisch hoe Ediënne van Bommel perfect aanvoelt welke kleuren en persoonlijke woonsfeer jou een warm en fijn gevoel geven. Dankzij haar advies en de goede, professionele en nette uitvoering van deze ideeën geniet ik nu dagelijks van de slaapkamer die ik altijd al had willen hebben.

Harold

Heel blij met onze nieuwe stijlvolle kast! Laat je inspireren door Ikomo. Vakkundig en materialen van hoogwaardige kwaliteit!

Danielle

De samenwerking met Ikomo styliste Ediënne was…Top

  • luisteren goed naar de wensen van de klant
  • goede adviezen
  • kwaliteit
  • leveren goede kwaliteit materialen

Wij zijn Supper blij met het resultaat van onze nieuwe slaapkamer.

Elly

Wij raden Ikomo zeker aan. Kastenwand in de kamer, kantoorinrichting, trap en overloop en op maat gemaakte U-bank in de keuken. Het voorwerk prima besproken en voorbereid. En in drie dagen alles perfect geplaatst. En toen er nog een kleinigheidje niet klopte werd het dezelfde dag nog in orde gemaakt. Prima werk en prima (gezellige) vakmensen. Het is hartstikke mooi geworden.

Yvonne

Wij hebben de baby kamer laten behangen en de gehele benedenverdieping nieuwe pvc vloer laten leggen. Wij zijn zeer te spreken over Ikomo, goed advies, professionele mensen, nette mensen die je over de vloer krijgt waar je op kan vertrouwen en ook kunt bereiken mocht er wat mis zijn! Zeer tevreden over de gehele werkwijzen en het eindresultaat!

Linda

Goed bedrijf. We hebben onze trap laten renoveren. We zijn er heel blij mee.

Een echte aanbeveling, wij waren erg aangenaam verrast door de doortastendheid van Ediënne. Het plan dat ze vervolgens presenteerde was erg compleet en heel uitgebreid uitgewerkt. Ze had onze (ecologische duurzame) wensen goed begrepen en heel veel moeite gestoken om kennis te vergaren over andere materialen.

H. Hendriks

Het was een erg prettige samenwerking. Niet alleen door jullie kennis en kunde, maar ook de enthousiasme van jullie beide was erg bijzonder. Houd dat vast, dan komen de opdrachten vanzelf!!!

“Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. Dank je Ediënne van Bommel voor het mooie ontwerp en je leuke ideeën, en Patrick van Gogh, bedankt voor je vakmanschap, inzet en goede ideeën. Het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt!

Schoonheidssalon Beau

Nu bijna een jaartje geleden reed een auto bij ons binnen. Complete chaos en heel veel kapot, een groot deel van onze huiskamer moest opnieuw opgebouwd worden. Je moet veel beslissen en je hoofd staat daar niet naar. Op Fb volgde ik Ikomo al een poos en zag leuke foto’s maar kende Ediënne niet. Heb haar om advies gevraagd en ze heeft ons geweldig geholpen met onze woonkamer. Ze dacht ook goed mee met onze wensen. Omdat we ook al lang plannen hadden voor een nieuwe keuken hebben we Ediënne ook hiervoor gevraagd. Super blij zijn we met haar goede advies, met veel van onze eigen meubelen en spullen heeft ze een gezellig en mooi geheel gemaakt. Top vrouw in styling en advies !!

Familie Hendriks

“Gelukkig vonden we hulp in de persoon van Ediënne van Bommel. Haar aanpak was snel, duidelijk en efficiënt: precies wat we nodig hadden. Ze ging met ons in gesprek over wat we wilden en wat niet. Ze sprake met Siebe over wat hij uit wilde stralen. En ze luisterde heel erg goed naar hem. Hij wilde een eigentijdse uitstraling die past bij een hedendaagse melkveehouderij. Tegelijkertijd wilde hij aantonen dat je op zo’n modern bedrijf een eerlijk, smakelijk product kunt produceren. Een heerlijke boerenkaas waar je wel een kilometertje voor om wil rijden. Ook omdat je er vriendelijk en persoonlijke aandacht zult krijgen en het leven in het buitengebied mag beleven. Dit wil Siebe uitstralen in zijn winkel! De inzichten en vakkennis van Ediënne hebben tot een bijzonder mooi resultaat geleidt. Hier komt een perfecte match tussen een interieurstylist en kaasboer samen.”

Familie van de Crommert ( Erp)

Voor wonen en werken maken wij een persoonlijk en opmaat gemaakt interieur. U kunt bij ons terecht voor advies tot en met realisatie van het gehele project.  Wij nemen graag alle zorg uit handen. Afhankelijk van de woonwensen.

Patrick en Ediënne