Referenties

Goed bedrijf. We hebben onze trap laten renoveren. We zijn er heel blij mee.

Een echte aanbeveling, wij waren erg aangenaam verrast door de doortastendheid van Ediënne. Het plan dat ze vervolgens presenteerde was erg compleet en heel uitgebreid uitgewerkt. Ze had onze (ecologische duurzame) wensen goed begrepen en heel veel moeite gestoken om kennis te vergaren over andere materialen.

H. Hendriks

Het was een erg prettige samenwerking. Niet alleen door jullie kennis en kunde, maar ook de enthousiasme van jullie beide was erg bijzonder. Houd dat vast, dan komen de opdrachten vanzelf!!!

“Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. Dank je Ediënne van Bommel voor het mooie ontwerp en je leuke ideeën, en Patrick van Gogh, bedankt voor je vakmanschap, inzet en goede ideeën. Het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt!

Schoonheidssalon Beau

Nu bijna een jaartje geleden reed een auto bij ons binnen. Complete chaos en heel veel kapot, een groot deel van onze huiskamer moest opnieuw opgebouwd worden. Je moet veel beslissen en je hoofd staat daar niet naar. Op Fb volgde ik Ikomo al een poos en zag leuke foto’s maar kende Ediënne niet. Heb haar om advies gevraagd en ze heeft ons geweldig geholpen met onze woonkamer. Ze dacht ook goed mee met onze wensen. Omdat we ook al lang plannen hadden voor een nieuwe keuken hebben we Ediënne ook hiervoor gevraagd. Super blij zijn we met haar goede advies, met veel van onze eigen meubelen en spullen heeft ze een gezellig en mooi geheel gemaakt. Top vrouw in styling en advies !!

Familie Hendriks

“Gelukkig vonden we hulp in de persoon van Ediënne van Bommel. Haar aanpak was snel, duidelijk en efficiënt: precies wat we nodig hadden. Ze ging met ons in gesprek over wat we wilden en wat niet. Ze sprake met Siebe over wat hij uit wilde stralen. En ze luisterde heel erg goed naar hem. Hij wilde een eigentijdse uitstraling die past bij een hedendaagse melkveehouderij. Tegelijkertijd wilde hij aantonen dat je op zo’n modern bedrijf een eerlijk, smakelijk product kunt produceren. Een heerlijke boerenkaas waar je wel een kilometertje voor om wil rijden. Ook omdat je er vriendelijk en persoonlijke aandacht zult krijgen en het leven in het buitengebied mag beleven. Dit wil Siebe uitstralen in zijn winkel! De inzichten en vakkennis van Ediënne hebben tot een bijzonder mooi resultaat geleidt. Hier komt een perfecte match tussen een interieurstylist en kaasboer samen.”

Familie van de Crommert ( Erp)

Voor wonen en werken maken wij een persoonlijk en opmaat gemaakt interieur. U kunt bij ons terecht voor advies tot en met realisatie van het gehele project.  Wij nemen graag alle zorg uit handen. Afhankelijk van de woonwensen.

Patrick en Ediënne