Familiehuis in Handel

Een bungalow gelegen aan de bosrand met grote raamparty aan de achterkant van de woning. Om binnen met buiten te verbinden is er gekozen voor een groene kleur op de muur. De kamer is voorzien van een nieuwe pvc vloer. De schouw is bekleed met een roestkleur meubelpaneel. Verder is er een schappenwand gemaakt van dikke robuuste planken. Er zijn twee salontafels, een hoge metalen kast en nieuwe lampen aangeschaft. De gehele woonkamer is opnieuw geschilderd en gestyled met de aanwezige accessoires.

De keuken is voorzien vanĀ  een nieuwe betonlook pvc vloer. De groene kleur is ook doorgetrokken naar de keuken om verbinding te krijgen met de woonkamer. Er is een nieuwe opmaat gemaakte witte keuken geplaatst met zwarte greepjes voor een stoere uitstraling. Een kastenwand met inbouw keuken apparatuur van robuust hout voor een warme uitstraling.