Restyling kinderkledingwinkel Boekel

De wens van de opdrachtgever was een restyling van de winkel  lowbudget. Hiervoor is door IKOMO een restylingplan gemaakt. Door de gekleurde wanden te voorzien van een zachte grijze basiskleur lijkt de winkel groter en valt de aandacht meer op de kleding dan op de muren. Er zijn in de winkel twee eyecatchers gemaakt. De balie en de pashokjes. De  balie is geschilderd van wit naar grijs met een antraciet blad. Een opvallend behang is er achter de balie geplaatst. Drie nieuwe lampjes zijn er opgehangen in de vorm van takken en de houten wandplanken zijn vervangen door 2 metalen schappen. De paskamers hebben een  geel vlak op de muur gekregen en een paar haakjes in de vorm van takje. De grijze gordijnen zijn vervangen door gele gordijnen en er is een mooi vloerkleed voor de paskamers gelegd. In de winkel zijn aan de muren enkele hangers in de vorm van takken gehangen. De uitvoering in door de opdrachtgever zelf uitgevoerd onder begeleiding van IKOMO. In de portfolio zie je de voor en na foto’s.