kantoor en showroom Zwedak Reacreatiebouw Veghel

De showroom en kantoor van Zwedak waren toe aan een nieuwe look. Aan Ikomo is gevraagd om hierover mee te denken en een plan te maken met het volgende pakket aan eisen:

  • een luxe, warme uitstraling
  • een mooie opvallende ontvangstbalie
  • twee zitplekken om met klanten te kunnen overleggen
  • een verzamelplek voor de stalen en materialen
  • enkele stijl studio’s voor de verkoop van producten
  • een plek voor het zwembad apparatuur
  • een koffiecorner
  • het kantoor krijgt dezelfde look en feel als de showroom
  • plantenwand

Voor het kantoor en de gehele showroom is een plan gemaakt en zijn diverse materialen uitgekozen. Alle kasten, bureaus en balies zijn ontworpen en gerealiseerd door IKOMO. De plantenwand is mogelijk gemaakt door https://www.gronn.eu/

Een project waar we super trots op zijn!