Familiehuis in Helmond

Deze opdrachtgevers wilde graag een restyling van de benedenverdieping. De bestaande houten vloer wordt geschuurd. De hal krijgt een vlak met behang en voor de meterkast is een ontwerp gemaakt voor een garderobekast met een losse kast op  wielen. Een stalen deur voor de doorgang van de hal naar de woonkamer. Omdat dit een open effect geeft zijn beide ruimtes op elkaar afgestemd. De huidige hoekbank blijft en hierbij een voorstel gedaan voor een ronde eettafel en een wandkast waarin de tv gehangen kan worden met speelse open vakken en opbergruimte. Een nieuw vloerkleed met 2 blox als salontafel geeft het geheel een stoerdere uitstraling. Achter de bank komt een groen kleurvlak en de muur bij de eethoek krijgt een behang met groene en bruine tinten.  Een warme sfeer met zachte groene accenten. De opdrachtgevers waren enthousiast en zullen over gaan tot uitvoering van het plan.

Voor de slaapkamer is ook een nieuw  kleurenplan gemaakt. Een kleurvlak spiced honey zal tot over het plafond worden doorgeschilderd.