Familiehuis in Erp

Een landelijke woning gelegen aan de rand van Erp. De woning krijgt een totale restyling. Enkele muren zijn verwijderd, de nieuwe keuken krijgt een andere plek en de vloertegels waren al uitgekozen. Maar wat te doen met de rest van de grote ruimtes? De bewoners wilde een warme en knusse uitstraling en er mocht wel kleur in huis komen. Er is een interieurplan gemaakt voor de keuken, woonkamer en het kantoor. Een warme grijze basis aangevuld met robuust hout en met de accentkleur okergeel en groen. De bestaande buffetkast wordt geschilderd en de achterwand krijgt een behang met linnen structuur in een warm okergele tint. Een lekkere zitbank wordt geplaatst met schuiflades over de gehele lengte.  De zijwanden en het plafond rondom de bank krijgen dezelfde kleur zodat een soort van nis ontstaat. Er worden zwarte lampen toegevoegd en mooie zwarte taats deuren gehangen als scheiding van de keuken naar de woonkamer voor een stoer accent.

De woonkamer wordt voorzien van een grijsgroene kleur op de wanden. Verder een  groen linnenstructuur behang op de grote lange wand waar een mooie grote wandkast wordt geplaatst als eyecatcher. Het behang blijft zichtbaar bij de open vakken. Bij de bestaande meubels wordt een mooi wollen vloerkleed toegevoegd in een okergele tint en aangevuld met accessoires in groen en okergeel. De bewoners hebben de ruimtes zelf verder gestyled.

Het kantoor krijgt ook een een grijsgroene kleur op de wanden en er wordt een donkere lambrisering geschilderd aan de bovenkant van de wanden voor een speels accent. Een muur wordt voorzien van een groen behang met getekende planten.

Het eindresultaat is een warme knusse woonplek waar het hele gezin elke dag dan van kan genieten. De wandkasten, bank en garderobe kast zijn ontworpen en gemaakt door IKOMO. Maar ook het behang en het vloerkleed is geleverd door IKOMO. Van advies tot en met realisatie dat is waar IKOMO voor staat.