Familiehuis in Boekel

Een prachtige nieuw gebouwde vrijstaande woning in Boekel. De muren waren wit gelaten en de huidige meubels zijn mee verhuisd. Hiermee waren de bewoners nog niet helemaal tevreden. Ze wensten een nieuwe eethoek, een bureauhoekje in de keuken en er mocht meer sfeer  en meer warmte worden toegevoegd aan de ruimtes. Ook was het fijn als de keuken en woonkamer meer met elkaar verbonden zouden worden. Verder mocht er ook iets worden gedaan aan de akoestiek in de keuken. Alleen de inbetween stof voor de ramen was niet voldoende voor de akoestiek. Deze wensen zijn allemaal in het interieurplan meegenomen.

Een gedeelte van de muren hebben een warme zachte warme tint gekregen. Er is een ontwerp op maat gemaakt voor een werkhoek met een achterwand voorzien van een akoestisch paneel. Een hoekbureau met een kastje waar de printer in opgeborgen kan worden op een uitschuifbare lade. Erboven een paar plankjes om accessoires op te zetten. Op een wand in de keuken is een foto op een akoestisch doek geprint en opgehangen.  Er zijn diverse groene en bruine tinten toegevoegd in de vorm van groene leren eettafelstoelen een houten tafel, bureaumeubel, een vloerkleed een een behang op de wand in de woonkamer.

In de woonkamer is het vloerkleed afgestemd op de kleuren van zithoek. De tv wand is verzien van behang in een groen linnen structuur. Ook hier komen dezelfde accentkleuren terug als in de keuken waardoor je meer sfeer krijgt en het samen een geheel wordt.

De bewoners zijn zelf aan de slag gegaan met het interieurplan. Het bureau opmaat en vloerkleed is geleverd door IKOMO.

De bewoners zijn erg blij met het eindresultaat!