Familie woning Boekel

De bewoners wilden graag de bijkeuken, entree en woonkamer aan gaan pakken. Ze misten sfeer en kleur en het is geen geheel gaven ze aan. Ook was er geen verbinding met de eethoek en zithoek. Ze hadden al een groene bank en tv meubel aangekocht maar wilden ook nog een nieuwe eethoek, raamdecoratie en verlichting.

Een andere wens was de bijkeuken. Hier was geen kleur, het was rommelig en graag willen ze de knutselwerkjes van de kleinkinderen een plek geven. Maar ook dat je gezellig wegkijkt als je de buitendeur open doet. De entree mocht hierin meegenomen worden.

Ze hielden echt van warme kleuren en een eyecatcher op de muur zagen ze wel zitten. Wat industriƫle details mochten niet ontbreken.

Met deze informatie heb ik een plan voor ze gemaakt waarmee ze zelf mee aan de slag zijn gegaan.

Wat is het gaaf geworden die cirkel van behang!!!