Woning in Schijndel

De bewoners willen de gehele beneden verdieping een nieuwe look geven. Een fijne tv hoek in de woonkamer en in de chillroom die nu niet echt gebruikt wordt mag een werkplek komen met een extra zithoek. De sfeer mag warm, gezellig en een beetje chique worden.

De woonkamer heeft een enorme raampartij waar de raamdecoratie een belangrijke rol speelt. Hier hebben we gekozen voor een verduisterende rolgordijn voor in de avond en warme dagen gecombineerd met een mooi transparante inbetween met een waveplooi. Hierdoor kan je wel naar buiten kijken maar niet naar binnen. Er zijn diverse meubels op maat ingetekend zoals een tv meubel, een werkplek met een roomdivider die aan de ene kant opbergruimte bied en waar aan de andere kant plek is voor een tv en opbergruimte.

Er zijn zachte warme taupe kleuren gebruikt met warme rode/ roze accenten en glanzende en gouden elementen. Zelfs het behang in de wand in de woonkamer heeft gouden streepjes. Het is een prachtig mooi geheel geworden zoals je kunt zien.