Appartement in Ede

De bewoners hebben een prachtig gelegen appartement aangekocht. Ikomo mocht voor het gehele appartement een ontwerp maken rekening houdend met de diverse meubels die mee gingen verhuizen. Eerst zijn alle ruimtes volledig gestript. Hierna zijn alle wanden behangen en of gestukt en daarna geschilderd. De vloer is voorzien van een  nieuwe pvc vloer die is door getrokken in alle ruimtes m.u.v. de badkamer en toilet.

De slaapkamer heeft een mooie grote witte opbergkast gekregen en is gecombineerd met een  mooi donker blauw vloerkleed afgestemd op een foto die de bewoners graag terug zagen in de slaapkamer. De ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen met daarbij blauwgrijze overgordijnen die zijn afgestemd op het behang en het vloerkleed.

De werkkamer heeft een groot werkblad met 4 grote boekenkasten gekregen en een bulletinboard over de gehele lengte van de wand met bijpassende verlichting. De printer heeft een plek gekregen in de de kast op een uitschuifbare lade.

De hal is voorzien van een garderobe meubel met opbergruimte en 2 grote bulletinboard platen. Een nieuwe deur met glas  is gehangen voor een mooie doorkijk naar de woonkamer.

Door een tussenwand te verwijderen is er een open keuken ontstaan. De keuken heeft veel opbergruimte gekregen en een bartafel die de keuken scheidt van de woonkamer.

De grote eyecatcher is de wandkast over de gehele wand van de woonkamer. Links een vakkenkast met veel opbergruimte en een paar vakken in rode accenten. Hierin heeft de oude cactus een eigen plek gekregen. In de midden een nis met een rood linnenbehang waarin de tv een plek heeft gekregen en rechts en grote boekenkast. Ook is er gedacht aan diverse verlichting van de kastenwand. Voor het raam een diepe vensterbank waar je op kan zitten en openvakken voor boeken en spelletjes. Een mega groot vloerkleed verbind de meubels van het zitgedeelte en brengt alle tinten van de ruimte samen. De half transparante inbetween in een waveplooi maakt het samen tot een prachtig geheel.

Ook de badkamer en toilet zijn volledig vernieuwd.

Ikomo heeft in de dit project alles geregeld en gerealiseerd. Van ontwerp tot en met realisatie!!

En trots dat we zijn op het resultaat!