Ikomo

Gek van interieurs, kleuren, materialen en ontwerpen! Dat zijn wij: Patrick van Gogh & Ediƫnne van Bommel

Gedreven door een gezamenlijke passie en liefde voor het vak, hebben we onze krachten gebundeld en zijn gaan samenwerken. Met oog voor detail maakt Ikomo een interieur passend bij elk karakter.

Waar de een meer verstand heeft van het technische verhaal en het bouwen van interieurs, is de ander het brein achter de kleuren en materialen tot en met de styling.

Van idee tot realisatie: wij regelen alles of slechts een gedeelte van het project. Het kan allemaal. Wij nemen graag alle zorg uit handen.

In onze ontwerpstudio/showroom hebben wij een mooie collectie samengesteld van vloeren, raamdecoratie, diverse wandafwerkingen en overige materialen. Kom gerust eens kijken voor inspiratie. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak : 06 23178360

Over Patrick

Al 19 jaar als eigenaar van VanGogh montage en afbouw actief in de Retail en veelal grootschalige projecten in binnen en buitenland.

Lees verder

Over Edienne

Na jaren in de financiƫle sector gewerkt te hebben ben ik begin 2017 gaan ondernemen en voor mijzelf begonnen met HUIS 7 als interieur- stylist, ontwerper voor particulieren maar ook voor kleine bedrijven.

Lees verder