Werkwijze

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze ontwerpstudio/showroom om inspiratie op te doen.

Laat even weten wanneer u komt.

Voor vloeren, gordijnen, zonwering, behang, een meubel- of advies opmaat helpen wij u graag.

Vrijblijvende kennismaking interieuradvies

Tijdens onze eerste afspraak op locatie of in de ontwerpstudio worden uw wensen en eisen in kaart gebracht. Op onze beurt maken wij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt een overzicht waarin gespecificeerd staat wat we voor u gaan uitwerken, de werkwijze en de kosten. Wanneer alles naar wens is gaan we aan de slag.

Presentatie interieuradvies
We presenteren de opdracht aan de hand van moodboards, plattegrond 2D of 3D, materialenbord, meubelplan, verlichtingsplan en/of accessoireplan afhankelijk van datgene wat we hebben afgesproken. Graag gaan wij aan de slag met de realisatie van het plan. Wanneer gewenst helpen onze vakspecialisten vervolgens om het ontwerp uit te voeren. Wij nemen graag alle zorg uit handen. Afhankelijk van uw woonwensen.

 

 

 

Realisatie van het interieur- advies en of -ontwerp

Door onze ruime ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van diverse projecten, zijn we in staat snel, flexibel en exact te produceren.

Na de overdracht van de informatie en het inventariseren van het plan van eisen maken wij een begroting.  U ontvangt een offerte op maat en een plan van uitvoering.

Na opdrachtverstrekking gaan wij over tot het uitwerken van het ontwerp voor de productie. Er volgt een controle van de werktekeningen, materialen en stemmen dit af met de planning. Wij houden tussentijds nauw contact met de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Wij gaan aan de slag met de productie, montage of levering.

Na oplevering volgt er nog een evaluatie van het project.